| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Kidak WEB sheriff

Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: po september 29, 2008 9:37 am Predmet: |
|
|
4DAdy: vdaka za tipy, aj ked pre nas asi nepouzitelne nakolko vystupime z vlaku po 18:00, takze po tme a v cudzom prostredi zruby asi hladat nebudeme...ale do buducna sa to moze hodit...nespomenul si tu funkcnost piecky na Andrejcovej! mas o tom nejake info?
Ahoj! |
|
| Návrat hore |
|
 |
DAdy Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 22. 08. 2007 Príspevky: 89
|
Zaslal: po september 29, 2008 11:51 pm Predmet: Andrejcova |
|
|
piecka by mala byt funkcna, aspon nikto neavizoval, ze by nebola; upozornujem vsak na to, ze sucasna piecka nie je primarne urcena na to, aby vykurila priestor utulne, je umiestnena v novovybudovanej "kuchynke" a sluzi na uvarenie a ususenie veci;
links:
http://www.napant.sk/navsteva/utulne.htm#utulna_andrejcova
co sa tyka tmy, tak pri ceste Zadnou dolinou by ste nepobludili; ine varianty su samozrejme horsie niekedy si urcite vyskusajte cestu cez Martaluzku, stoji to za to
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidak WEB sheriff

|
Zaslal: ut september 30, 2008 12:59 pm Predmet: |
|
|
4DAdy: vdaka za vycerpavajucu odpoved ...uz len nech nam vyjde pocasie ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirčit OSAdník

Zaregistrovaný od: 20. 09. 2008 Príspevky: 23 Bydlisko: Teepee N°2, 080 01 Koňare
|
Zaslal: st október 01, 2008 3:26 pm Predmet: |
|
|
| Takže keď som si prezrela fotken Andrejcovej chaty,myslím,že by nebolo zlé stráviť tam celé dva dni.Taký luxus si ani nepamätám.Už teraz by sme mali začať vyjednávať s veľkým bossom t.j. / Kiďak /.Palyno priprav taktiku ako naňho.Cavelo |
|
| Návrat hore |
|
 |
DAdy Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 22. 08. 2007 Príspevky: 89
|
Zaslal: st október 01, 2008 6:02 pm Predmet: 4mircit |
|
|
ale, ale dieta zlate... je to UTULNA, nie chata...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidak WEB sheriff

|
Zaslal: st október 01, 2008 9:38 pm Predmet: |
|
|
| mirčit napísal: | | Takže keď som si prezrela fotken Andrejcovej chaty,myslím,že by nebolo zlé stráviť tam celé dva dni.Taký luxus si ani nepamätám.Už teraz by sme mali začať vyjednávať s veľkým bossom t.j. / Kiďak /.Palyno priprav taktiku ako naňho.Cavelo |
Boha vasho!!! Tak ja predostriem trek na Kralovu holu pre siroke masy (zdolatelne aj s bypasom na srdcovej chlopni) a dostanem kudlou rovno doprostred chrbta ...Tak toto nie Mirka, toto nie!!!
... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bobes Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 11. 12. 2007 Príspevky: 264
|
Zaslal: št október 02, 2008 8:06 am Predmet: |
|
|
Ja som sa na ten "trek na Kráľovu hoľu" preventívno-kardiovaskulárne pripravil tak, že som si v sobotu dal jednodňový tréning z Kluknavy na Branisko, z Braniska po zelenej na Rozsochy a odtiaľ po žltej do Širokého...Ale ÚTULŇA vyzerá pekne. Dúfam, že na WC bývajú medvede s podliatymi očami...
Bobeš |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidak WEB sheriff

|
Zaslal: št október 02, 2008 9:45 am Predmet: |
|
|
Odkaz pre ,,moj" personal : zajtra pristupim do rychlika v Kysaku (15:19)...predpokladam, ze tam stretnem konarov poctom 2 kusy...pri kupe listkov pytajte listok do Vernara...nezabudnut sviecku, karty a primerane oblecenie(asi nas neminu prehanky a v sobotu hlasia na 1500 m.n.v. nejakych
5 stupnov (cez den) ...
Ahoj! |
|
| Návrat hore |
|
 |
bobes Zaslúžilý OSAdník

|
Zaslal: št október 02, 2008 9:55 am Predmet: |
|
|
To do Vernára je nejaká skratka?
Bobeš |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidak WEB sheriff

|
Zaslal: št október 02, 2008 10:12 am Predmet: |
|
|
| bobes napísal: | To do Vernára je nejaká skratka?
Bobeš |
Skratka kde?
Ak myslis na Kralovu...tak nie, ale je tam omnoho lepsia moznost zabivakovat zajtra vecer ako v mojom povodnom plane... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bobes Zaslúžilý OSAdník

|
Zaslal: št október 02, 2008 10:28 am Predmet: |
|
|
Už vidím Zadnú dolinu a zastávku Vernár, sorry... Vo Vernári som párkrát bol, ale koľajnice som tam nevidel nikdy. Ta zastávka je od Vernára predsa len trocha ďaleko. To ma pomýlilo.
Teším sa na zajtra
Bobeš |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirčit OSAdník

Zaregistrovaný od: 20. 09. 2008 Príspevky: 23 Bydlisko: Teepee N°2, 080 01 Koňare
|
Zaslal: št október 02, 2008 10:55 am Predmet: |
|
|
Presne som vedela,že sa Boss bude hneď oháňať kudlou.Tu už človek nemôže ani fantazírovať,lebo mu hneď šéf pošle chmuravých smajlíkov a len Boh vie aká pomsta ma zato ešte čaká od Rikmena.
Vážna chyba,ktorej som sa dopustila pri pomenovaní Andrejcovej ÚTULNE je neospravedlniteľná.Prosím Vás,keď sa nabudúce niečoho takého strašného dopustím,zakážte mi akýkoľvek styk s Vami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidak WEB sheriff

|
Zaslal: št október 02, 2008 11:31 am Predmet: |
|
|
| mirčit napísal: | Presne som vedela,že sa Boss bude hneď oháňať kudlou.Tu už človek nemôže ani fantazírovať,lebo mu hneď šéf pošle chmuravých smajlíkov a len Boh vie aká pomsta ma zato ešte čaká od Rikmena.
Vážna chyba,ktorej som sa dopustila pri pomenovaní Andrejcovej ÚTULNE je neospravedlniteľná.Prosím Vás,keď sa nabudúce niečoho takého strašného dopustím,zakážte mi akýkoľvek styk s Vami. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidacka Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 24. 02. 2006 Príspevky: 252
|
Zaslal: št október 02, 2008 11:43 am Predmet: |
|
|
Ja keďže ako bossova manželka nedôjdem, dovoľujem Mirke všetko, aj ten styk (len nie pohlavný...) Ináč môžeš im variť, umývať riady, skladať spacáky a bágla, masírovať a bozkávať chodidlá a podobne... okrem
tak s veľkou závisťou vám všetkým |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidacka Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 24. 02. 2006 Príspevky: 252
|
Zaslal: št október 02, 2008 12:21 pm Predmet: |
|
|
No a mimochodom som vám zabudla napísať, že Kiďák sa dosť statočne pripravuje na dažďovú smršť a práve som mu došila z nášho 8000-ového stanu (už bývalého) asi 300-korunové pončo (ako poznáte Kiďáka, tak s rôznymi rozparkami, záplatkami, tojuholníčkami, dierkami na moč a stolicu a pod...) a asi 150-korunový kryt proti dažďu na báglo. Som rada, že som takto mohla stráviť príjemné doobedie a keď náhodou nebude pršať, tak to vlastnoručne roztrihám na cimpr-campr. Ale čo neurobí milujúca žena pre muža, ktorý ju necháva s dvoma deťmi (=antikoncepciou) na víkend doma, nech si to užije? a on ide chudák šľapať do hôr s pollitrovkou, bandou kámošov, chudáčisko jeden...
Joj, tak už fakt čaute! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|