| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Kidak WEB sheriff

Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: st apríl 14, 2010 11:07 am Predmet: |
|
|
Si zabil ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
najumi Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 19. 02. 2006 Príspevky: 277
|
Zaslal: pia apríl 16, 2010 11:36 am Predmet: |
|
|
fuckticky ftipalkovia... ....no pohotovost som si zdarne vymenila...jurinka mam na vikend na istotu zaopatreneho...takze na 99,9% idem ...taze chryzantemy...mi mozes dat aj tak, zasadim si ich na balkone...bo to som mala v umysle tiez..ich pestovat... a Vase nevhodne poznamky ma aj tak neodradia a v sobotu ma tam mate na stanici,celucelucicku ako ma panbozko stvoril,aspon sa nebudete nudit ...ci sa Vam to paci ci nie...len na taky malilinky detail som zabudla..nemam stan (( tak sa niekto musi obetovat a prichylit ma...ak odmietnete mate aj tak smolu...aj tak dojdem a budem apelovat na Vase hadam nejake pozostatky priatelstva, alebo jednoducho budem vystrajat dovtedy kym ma dobrovolne nepozvete dalej..taze asi tak...zdravim Vas matohy a tesim sa ssstrasne na vsetko aj na Vas... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kepo WEB sheriff

Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
|
Zaslal: ut apríl 20, 2010 8:50 am Predmet: |
|
|
Takže, predbežne potvrdzujeme s Vrabcom aj Sendym (tak vravel) účasť. Dúfam len, že vyjde počasie
Včera to bolo na  _________________

admin OSAdy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidak WEB sheriff

|
Zaslal: ut apríl 20, 2010 10:33 am Predmet: |
|
|
Tak to ma na jednej strane teší, na druhej som sklamaný, že sa nezúčastní Lenka ako minulý rok...to sa pre mňa tento vander stáva len nudnou povinnosťou . Ak sa predpoveď nejako dramaticky nezmení čaká nás teplý, slnečný víkend ...7:25 pristúpime v Ťahanovciach. Bobešovci v Kysaku?
K.
...kúpili ste boty? ake? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kepo WEB sheriff

Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
|
Zaslal: ut apríl 20, 2010 12:46 pm Predmet: |
|
|
| Kidak napísal: |
...kúpili ste boty? ake? |
Hnede, celokozene ...Meindl _________________

admin OSAdy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Palyno Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 24. 03. 2006 Príspevky: 172 Bydlisko: stan Hannah extreme series
|
Zaslal: št apríl 22, 2010 6:36 am Predmet: |
|
|
Takže defintívne môžem oznámiť, že sa bohužiaľ nepridám.Nevyychádza mi to.
Prajem príjemný vander.
Palyno
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Anonymný

|
Zaslal: št apríl 22, 2010 5:07 pm Predmet: |
|
|
ahojte!!! no kidko tak z nudou sa mozes rozlucit...a ja zatial na 99,9% s Vami idem...a hrozitansky sa aj tesim takze v sobotu na stanici...vsetkych pozdravujem...papa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anonymný

|
Zaslal: št apríl 22, 2010 5:09 pm Predmet: |
|
|
zabudla som sa prihlasit...ale asi pravdepodobne aj tak viete, ze to pisala Nataska... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bobes Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 11. 12. 2007 Príspevky: 264
|
Zaslal: pia apríl 23, 2010 1:01 pm Predmet: |
|
|
Pristúpim s Alenkou v Kysaku 7,38.
Bobeš
P.S. Nebude nás na tom vandri nejako veľa? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kepo WEB sheriff

|
Zaslal: ut apríl 27, 2010 11:22 am Predmet: |
|
|
Je niekto ochotny nieco napisat k vandru? _________________

admin OSAdy |
|
| Návrat hore |
|
 |
bobes Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 11. 12. 2007 Príspevky: 264
|
Zaslal: ut apríl 27, 2010 3:10 pm Predmet: |
|
|
Pokiaľ viem, tentoraz to dostala za úlohu Alenka...A ten prechod cez rieku by bol omnoho pôsobivejší aj s delami a zásobovacími vozmi...
Bobeš |
|
| Návrat hore |
|
 |
kepo WEB sheriff

|
Zaslal: ut apríl 27, 2010 3:23 pm Predmet: |
|
|
| bobes napísal: | Pokiaľ viem, tentoraz to dostala za úlohu Alenka...A ten prechod cez rieku by bol omnoho pôsobivejší aj s delami a zásobovacími vozmi...
|
Vyborne! Cakam...Zaslite mi potom napr. mailom _________________

admin OSAdy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ago Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 17. 03. 2009 Príspevky: 84
|
Zaslal: št máj 06, 2010 7:33 pm Predmet: |
|
|
Prohlížel jsem si ty vaše fotky z Ráje a dýchlo to na mě nostalgií. Je to už dost let, co jsme tam byli naposledy (1996). Ale hlavně mám taky spoustu fotek focených téměř na stejných místech, ale před 23 lety. Je dost zajímavé dát je vedle sebe a porovnat. Na mnohých je vidět zub času. Ale to hlavní, máte je hezký, musel to být prima vandr.
_________________ Ágo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kidak WEB sheriff

|
Zaslal: ne apríl 24, 2011 11:46 am Predmet: |
|
|
To tu trošičku oživím...posledný májový víkend (28.-29.5.2011) máme v pláne vyraziť znova do Raja. Na Sendyho žiadosť by sme mali (účastníci) dobyť tiesňavu Piecky. Predbežne by sa cestovalo vlakom 7:20 z KE; ďalšie detaily neskôr...Kto by šiel? _________________ Neber život vážne, aj tak sa z neho živý nedostaneš... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Osif Otlak Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 30. 03. 2011 Príspevky: 39
|
Zaslal: ne apríl 24, 2011 8:29 pm Predmet: |
|
|
| Ja. Ak sa môžem pridať. Mám aj náhodou na tento víkend naplánovanú dovolenku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|