Zaslal: št apríl 15, 2010 8:54 pm Predmet: Slánské vrchy
Ahoj OSAdníci,
7.5.2010 vyjíždíme na další "Velkej" na Slánské vrchy. Začínat budeme pravděpodobně na Dargovském průsmyku.
V této souvislosti bych rád požádal obyvatele Košic (vraniary) o malou pomoc. Vzhledem k tomu, že máme ráno poměrně málo času na přestup z vlaku na autobus, potřeboval bych zjistit, z kterého nástupiště odjíždí spoj č. 8114680 ráno v 7.20 směr Dargov, abychom to stíhali.
Pokud se chcete někdo přidat (byť třeba na víkend), ozvěte se sem a domluvíme se. Nás pojede šest.
Takže Bobeši, 8.5. bychom měli dorazit do Košic v 7.07 a hned v 7.20 nám odněkud z autobusáku jede spoj na Dargov-Růžový sad (jestli to budeme stíhat). Pojedeš sám?
Rozmyslal som, ze by sme ti pozreli to nastupiste teraz cez vikend (pojdeme cez autobusovu stanicu), ale nie som si isty tym spojom. Skus sa, prosim ta pozriet http://cp.sk/ a upresnit to. _________________
No tak přesně v tomhle programu ( http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/spojeni/ ) jsem našel i ten v 7.50, ale ten nestaví v zastávce Růžový sad.
Ve tvém odkazu jsem našel i ten v 7.20 (po zadání datumu 8.5. a čas odjezdu 7.00)
No tak na první den určitě. A pak víš sám, že se může spousta věcí změnit. Každopádně chceme jít z Dargovského průsmyku po červené směrem na Zlatú Baňu. V případě, že bychom nestíhali ten autobus v 7.20, který staví na Růžovém sadě, museli bychom dalším v 7.50 do Dargova, odkud bychom vyrazili po žluté. Já ale doufám, že to stihneme.
Kde se s námi chceš sejít? Úplně nejlepší by to asi bylo právě před Košickým nádražím ráno. Ale to nechám na tobě.
Ráno 6,25 mi ide z Prešova autobus do Košíc, takže bus na Dargov o 7,20 by som mal teoreticky stíhať. Každopádne ma na stanici čakajte, ak by sa ráno niečo skomplikovalo. Večer predtým totiž oslavujem maminu 65-päťku na jednej chate mimo Prešova, takže musím dôkladne a veľmi "disciplinovane" skoordinovať svoj ranný odchod z chaty a následný nástup do toho správneho autobusu...
No proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
Já jsem našel (pokud je to on) autobus Prešov - Košice 6.30/7.02, takže teoreticky by si měl být na autobusáku dříve než my. Pravděpodobně bychom mohli odjíždět z nástupiště č. 23, to jenom abys věděl, kam se nasměrovat. Pokud nebudeme mít zpoždění, tak máme přibližně 15 min. na přeběhnutí od vlaku a vyhledání toho správného nástupiště na autobusáku. Snad to stihneme.
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku 1, 2Ďalší
Strana 1 z 2
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre