mmhhmm...vsetko je fasa...len ma dajak rozculuju niektore nazvy dajak tazko sa mi citaju...zeby to boli grafity???...tu by sa uplatnila este aj moja dcera...ta miluje grafity ale inac je to pekne...asi preto tych par dni bola osa nedostupna...modra je krajsia...fakt je taka zivsia...len si mohol skusit dat pismo zltej farby...myslim to, ktore je biele...to len tak inac je to ok...
...asi preto tych par dni bola osa nedostupna...modra je krajsia...fakt je taka zivsia...len si mohol skusit dat pismo zltej farby...myslim to, ktore je biele...to len tak inac je to ok...
Mojko, stranka bola dostupna vzdy... Stazuj sa v Antiku, alebo u lekara...
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: po november 20, 2006 2:08 pm Predmet:
nakolko uz tejto stranke nevenujem vela casu, a pre par ludi to ani nema zmysel, nahodil som len nejake stare forum a ziadne dalsie upravy sa uz nechystam robit...keby sa vam zle citalo, zvyste si kontrast na monitore _________________
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre