Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
Zaslal: št február 14, 2013 8:39 pm Predmet:
Mám nočnú (tiež).
Kepo mohol by si ,,zariadiť" aby anonymní prispievatelia nemohli prispievať? Na väčšine serióznych fórach je to pravidlom, tak prečo nie u nás? Osobne ma to otravuje... _________________ Neber život vážne, aj tak sa z neho živý nedostaneš...
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: št február 14, 2013 10:20 pm Predmet:
Kidak napísal:
Mám nočnú (tiež).
Kepo mohol by si ,,zariadiť" aby anonymní prispievatelia nemohli prispievať? Na väčšine serióznych fórach je to pravidlom, tak prečo nie u nás? Osobne ma to otravuje...
Ale no ... Je to sice najmenej, ale nevidim dovod, ked tu nie je bordel... A nie kazdemu ako si vsimam sa chce prihlasovat... _________________
Taktiež by ma otravovali urážky, výsmechy a provokácie, mohol si byť aj konkrétny, ktorý anonym a ktorými príspevkami Ťa otravuje. Upozorniť ho, že jeho vstupy sú nevhodné. Svojimi príspevkami, myslím si, som nikoho nenapadol ani neurazil a nakoniec riadim sa vašimi pravidlami ( rozumej bojujem vašimi zbraňami ).
[b]...Ešte nám nedalo Ti nepripomenúť, že tu platí jedno pravidlo: Nie sú žiadne pravidlá...
Nenáhli sa, zastav sa pri našom ohni a spoznáš náš svet![b]ktoré máte napísané v úvode webovej stránky !
Spomínaš seriózne fóra, z môjho pohľadu ak nejaké sú, tak OSAdníci určite patria do prvej päťky. Píšem to skutočne úprimne a tie fotky ( nie len, ale hlavne posledne pridané ) sú úchvatné.
PS: V prípade, že som niekoho v minulosti urazil ( bengálsky net beriem späť ) hlboko sa mu ospravedlňujem a počúvaj KEPA bordel tu nie je, tipujem ani nebude a ako ho poznám, chce zistiť kto píše, tak ho nechaj. Kidak prajem ti všetko najlepšie a ďakujem.
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: so február 16, 2013 8:42 am Predmet:
Anonym napísal:
... KEPA bordel tu nie je, tipujem ani nebude a ako ho poznám, chce zistiť kto píše, tak ho nechaj. Kidak prajem ti všetko najlepšie a ďakujem.
Skor necham teba v anonymite, ked nechces aby ostatni vedeli kto si. Co noveho na Tahanovciach? Stav sa buduci tyzden na slezine, pokecame _________________
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre