obrazok
obrazok
obrazok   obrazok
obrazok
Chodníky v OSAde

Prihlásenie
Súkromné správy
WEBmail
Napíšte nám
Fórum
Fotogaléria
Návštevná kniha
Úschovňa súborov
Odporučte nás
Podporte nás

Zaslať článok
Archív článkov
Témy článkov
K stiahnutiu
Kalendár akcií
Banner k stiahnutiu

Vyhľadávanie
WEBové odkazy
Vyhľadávač spojov
Mapa sveta

Mapa stránky
Zoznam OSAdníkov
Štatistiky OSAdy
Otázky a odpovede
Kalendár akcií
január 2025
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Iné actions
Meniny
Narodky
Oslavy
Vander
Zo zvadiel
Oznámiť udalosť! Oznámiť udalosť!
Úschovňa súborov
Tvoja zložka ( upload/ ) neexistuje. Choď TU a vytvor si svoj ukladací adresár!
:: Póčo :.
Počasie Košice
Fórum OSAdy

... trampská OSAda ...
... pre tulákov ...

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastavenieNastavenie   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Vtipné (slušné) okienko
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra ... trampská OSAda ... -> O hocičom
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Osif Otlak
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 30. 03. 2011

PríspevokZaslal: po február 20, 2012 7:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Odpověď 90-tiletého indiánského náčelníka Dva tesáky na otázku redaktora New York Times:

"Je Vám přes 90 let, celou tu dobu pozorujete bělochy - jakých úspěchů dosáhli a jaké škody napáchali? Když to vše zvážíte, kde podle vás běloši udělali chybu?"
"Když bílí muži přijít, Indiáni být vládci země. Žádná daně, žádná dluhy. Bizonů hodně, bobrů hodně, voda čistá. Ženy udělat všechna práce. Šaman léčit zadarmo. Indiáni muži celý den lovit a ryby chytat. Večer zazpívat, zatančit, zakouřit. Pak celou noc šukat."
Potom se náčelník trpce pousmál.
"Bílý muž dost kretén, když myslet, že taková systém se dát vylepšit!"
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006

PríspevokZaslal: pia február 24, 2012 8:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

POLICAJT: Pane prosím môžete vystúpiť z vozidla?
VODIČ: Ja som pijany jak ceľe, poc ty dnuka...
Ago
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 17. 03. 2009

PríspevokZaslal: ut marec 13, 2012 9:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Kněz, pastor a rabín se rozhodli zjistit, kdo z nich dělá svou práci nejlépe. V domluvené době se tedy odebrali do lesa, každý si vyhlédl jednoho medvěda a snažil se ho obrátit na svou víru. Po nějakém čase se znovu sešli…
První promluvil kněz:
„Když jsem konečně našel medvěda, předčítal jsem mu nejprve z katechismu a pak ho pokropil svěcenou vodou. Za týden jde k prvnímu přijímání.“
„Já jsem potkal toho svého u potoka,“ povídá pastor, „a kázal jsem mu slovo Boží. Toho medvěda to tak uchvátilo, že se ode mě nechal pokřtít.“
Oba pak skloní zrak k rabínovi, který leží celý v sádře na nemocničním vozíku. Rabín se přiznává:
„Když teď o tom tak přemýšlím, asi jsem neměl začít obřízkou!“

Ago
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

PríspevokZaslal: ut marec 13, 2012 9:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Přišla paní k faráři - modrá, zelená, zbitá.
"Co se Vám stalo, paní?" zajímá se farář.
"Když se můj manžel vrátí z hospody opilý, pokaždé mně takhle zmlátí. Co mám dělat?"
"Tady pomůže jedině heřmánkový čaj. Když se manžel zase vrátí z hospody, kloktejte heřmánkový čaj. A po týdnu se mi přijďte svěřit, jestli nastala změna."
Po týdnu přijde paní k faráři, žádné stopy po pranici:
"Zabralo to, pane faráři, nezmlátil mne."
"Já to věděl! Stačilo držet hubu ..."

Ago
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

PríspevokZaslal: st marec 14, 2012 9:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mladík čeká na svou vyvolenou, dívá se na hodinky a říká si:
"Měla přijít ve dvě, teď jsou tři, když do čtyřech nepřijde, počkám do pěti a půjdu v šest domů..."

Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: st marec 21, 2012 12:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Milačku...zrobime sebe šumny vikend?
- Ano, zlatko...
- Ta servus v pondzelek!

Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: st marec 28, 2012 2:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Applause
http://www.videacesky.cz/skece/detektor-lzi
Laughing

Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: pia marec 30, 2012 9:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Špecialne pre Sendyho Twisted Evil :

Ochutnávka chilli (poznámky nezkušeného rozhodčího jménem Frank z východního pobřezí)

Nedávno jsem byl poctěn pozváním k rozhodcování na soutězi ve vaření chilli. Jeden z rozhodčích totiž onemocněl a já se zrovna ptal jednoho z rozhodčích, kde najdu stánek s pivem. Zbývající dva rozhodčí (rodilí Texasané) mě ujistili, že to chilli není tak ostré jak se říká, a kromě toho mezi ochutnávkami se splachuje pivem, které dostanu v neomezeném množství zdarma. Takže jsem nabídku přijal.

Následují opisy bodovacích lístku:

#1: Mikova příšerná šílená pálivá strašná obluda:
Sudí 1: Moc rajčat. Příjemně rychlý nástup.
Sudí 2: Jemná, osvěžující chuť rajčat. Nijak výrazne ostré.
FRANK: Kurvafix, co je to za svinstvo? Slouplo by to barvu ze silnice! Plameny uhasilo až druhé pivo. Doufám, že tohle bylo to nejhorší co mě mohlo potkat; tihle Texasani jsou fakt cvoci.

#2: Arturuv Plamenák:
Sudí 1: Krásná kouřová vùne, jemná příchuť vepřového. Slaboučký nahořklý ocásek.
Sudí 2: Skvělá chuť domácí grilovací omáčky; abych to bral vážně by tam ale muselo být daleko více pepře.
FRANK: Chraňte před dětmi! Fakt nevím co bych měl kromě bolesti cejtit. Musel jsem odhánět lidi co mi chtěli poskytnout masáž srdce aby radši beželi pro pivo. Když viděli mùj xicht, hned narazili další sud.

#3: Freduv Pozár ve stáji:
Sudí 1: Perfektní požárnické chili! Perfektně ostré, možná by to chtělo fazole.
Sudí 2: Chili bez fazolí, mírná, příjemná příchuť mořské soli, virtuózní práce s pepřem.
FRANK: Volejte protichemickou jednotku, někdo tu vyklopil cisternu jadernýho odpadu! Nosní sliznice mě pálí jako bych sňupal kyselinu sírovou. Všichni už znají postup: pivo mi podávají řetězem abych neuhořel. Barmanka mě praštila do zad abych se neudusil; páteř mám teď před sebou na stole. Ze všeho toho piva už jsem taky pěkne na sračky.

#4: Bubbova černá magie:
Sudí 1: Omáčka s černými fazolemi, prakticky žádné koření. Fakt slabota.
Sudí 2: Černé fazole s mírně nakyslou příchutí. Dalo by se to možná použít jako omáčka k dušené rybě, ale chilli to rozhodně není.
FRANK: Cítil jsem že mám něco na jazyku, ale žádnou chuť. Je možné aby chuťové pohárky na jazyku úplně odumřely? Sally, barmanka, stála připravená za mnou s tácem tupláku; tahle 150-ti kilová machna začíná vypadat docela žhave, skoro jako ten toxickej odpad co tu musím žrát. Že by chilli bylo afrodiziakum?

#5: Lindin odstraňovač rtěnky a rtu:
Sudí 1: Silné, masité chilli. Čerstvě umletý cayenský pepř, velmi ostré, bleskový nástup. Velice pùsobivé.
Sudí 2: Chilli se sekaným hovězím masem, představoval bych si trochu více rajčat. Cayenský pepř je skvělý nápad.
FRANK: Zvoní mi v uších, pot ze mě leje, a nemùžu zaostřit oči. Uprdnul jsem si a několik lidí za mnou museli odvézt na ARO. Soutěžící se urazila, když jsem utrousil že mi ta její leptací pasta zřejmě zpùsobila trvalý poškození mozku. Sally mi musela zastavit krvácení z jazyka proudem piva z pípy přímo na jazyk. Asi mi upadnou rty a vypadají zuby. A nejvíc mě sere, že oba zdejší rozhodčí mají pořád kecy, abych přestal křičet ... Nejradši bych ty vidláky nakopal do prdele.

#6: Verina Velmi Vegetariánská Variace:
Sudí 1: Rídká, ale velmi chutná vegetariánská omáčka. Perfektně vyvážený poměr koření a pepře.
Sudí 2: Zatím nejlepsí. Agresivní směs pepře, papriček, cibule a česneku. Špička.
FRANK: Moje střeva jsou v jednom ohni. Když jsem si uprdnul, posral jsem se a mám strach, že se to prožere židlí a já padnu na znak. Nikdo už za mnou nepostává, kromě Sally. Musí bejt ješte větší magor než sem si myslel. Necejtím držku a prdel si budu muset rok utírat sněhem.

#7: Susanina Strašlivá Šílenost:
Sudí 1: Středne ostré chilli, příliš mnoho nakládaných papriček z konzervy.
Sudí 2: M-hm, chutná to jako by tam kuchařka tu pixlu pepře zvrhla až na poslední chvíli. Musím vyjádřit své obavy o Franka; vypadá jako by nebyl zcela ve své kuzi a neustále sprostě kleje.
FRANK: Kdybych si v držce odpálil granát, vùbec bych to necejtil. Na jedno voko nevidím, slyšim jenom příšerně hlasitej hukot. Celý břicho sem si upatlal, dyž sem se lžící místo do pusy trefil do voka. Kalhoty mám plný sraček žhavejch jako láva. Aspoň doktoři při pitvě pochopí, na co sem chcípnul. Přestávam dejchat; strašně to pálí. Stejně všechen kyslík shoří než mi dojde do plic. Když se budu potřebovat nadechnout, budu vzduch nasávat tou dírou kterou se mi žaludek proleptal ven.

#8: Chili číslo 8:
Sudí 1: To nejlepší na konec; perfektní kombinace chilli, bezpečná pro všechny včetně dětí, nijak přehnaně ostrá, přesto příjemně prokrví.
Sudí 2: Zlatý hřeb soutěze, perfektně vyvážená chuť. Ani ostrá, ani príliš jemná. Bohužel jsme o vetšinu přišli když Frank omdlel a při pádu ze židle na sebe celý hrnec strhnul. Nevím jestli to přežije, chudáček ...
Čím je to na tom severovýchodě krmí? Jak by asi dopadl, kdyby někdo uvařil něco fakt ostrého???
Anonymný

PríspevokZaslal: št apríl 12, 2012 10:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Úspěšný podnikatel prohání po krajině svůj nový Jeep a najednou zahlédne klasického bezdomovce.
Ten si jen tak sedí, pak natáhne ruku, luskne prsty a objeví se před ním čerstvě natočené pivo.
Bezdomovec ho vyzunkne a zase natáhne ruku, luskne, objeví se pivo.
Podnikatel přijde k němu a ptá se, jak to dělá?
No víte, jednou jsem prohrabával popelnice, našel jsem takovou divnou lampu a jak jsem ji začal
čistit, objevil se Džin, no a tak si teď dávám pivko".
Podnikatel si v duchu říká "blbá socka" a nahlas povídá: a neprodal bys mi tu lampu?
Tady vám dám klíče od nového džípu, tady jsou klíče od nové vily, tady je bankovní karta, na účtu je milion".
bezdomovec povídá: > "No když chcete..." a plácnou si.
Sotva bezdomovec odjede, podnikatel začne leštit lampu objeví se Džin a podnikatel spustí:
"Chci vrtulník, zámek, kontrolní balík akcií firmy..."
"ZADRŽ!" říká džin. "I mezi námi džiny došlo ke specializaci, neděláme všichni všechno; takže co si dáš Gambrinus nebo Radegast?"
Návrat hore
Dedek
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 01. 03. 2006

PríspevokZaslal: ut apríl 17, 2012 9:12 pm    Predmet: Zaujímavá spoločenská, ale aj individuálna hra. Odpovedať s citátom

Cesta do lesa a späť.

1.Každý z hráčov si objedná, malé pivo (pre zdatnejších môže byť aj veľké)
2. Po každom odpití z piva si doleje pohár po rysku zelenou pepermintkou
3. Takto sa postupuje až dovtedy, pokiaľ hráč nemá v pohári čistú zelenú.
Hráč dorazil do lesa.
4. Pokiaľ sa hráč chce z lesa vrátiť postup hry je opačný. Po každom odpití
zelenej si pohár doplní pivom. V momente keď má hráč v pohári len čisté pivo
je z lesa von.

...vraj sa z lesa ešte nikto nevrátil.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Kidacka
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 24. 02. 2006

PríspevokZaslal: st apríl 25, 2012 12:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

,,Keď sa na mňa usmievate, mám sto chuti vás pozvať k sebe..."
,, Óoo, vy lichotník..."
,,Nie lichotník..., zubár..."
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kidacka
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 24. 02. 2006

PríspevokZaslal: pia apríl 27, 2012 10:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Buďte ako holub...
,,Serte na všetko..."
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Osif Otlak
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 30. 03. 2011

PríspevokZaslal: pia apríl 27, 2012 12:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Východniar na spovedi:
- Caly mešac som pil, ostatne hrichy sebe nepamätam...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: po máj 21, 2012 7:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Slečna, nevyspali bi sce še zo mnu za 100 evri?
-Ani náhodou!
-Škoda, bo bars bi som teraz potreboval peňeži.

Anonymný

PríspevokZaslal: st máj 30, 2012 6:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Návrat hore
odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra ... trampská OSAda ... -> O hocičom Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 3 z 5

Prejdi na:  
Môžete odoslať novú správu do tohto fóra
Môžete odpovedať na správu v tomto fóre