Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
kepo WEB sheriff
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
|
Zaslal: ut február 12, 2008 10:13 am Predmet: Fotky Krváku (Červeného zrubu) |
|
|
DAdy napísal: | do Severky chcem urobit taku seriu clankov o zruboch v Slovaku; kedze prvy mi prisiel pod ruky Krvak a mam aj nejake osobne zazitky, tak by som zacal s nim;
ovsem tak do dvoch tyzdnov potrebujem mat material pohromade;
historiu uz mam od Pia, fotky sa davaju dohromady (pridajte sa) a este nejake dva-tri zaujimave pribehy
|
Takže Vás chcem všetkých poprosiť, zasielajte fotky Krváku, buď priamo na D´Adyho, alebo mne. Pokiaľ máte nejaké len v papierovej forme, kontaktujte ma, oskenujeme _________________
admin OSAdy |
|
Návrat hore |
|
|
Kidak WEB sheriff
Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: ut február 12, 2008 9:02 pm Predmet: |
|
|
No nieco malo by sa naslo...ale cisto zrub nie, len s nasou skromnou pritomnostou...a samozrejme na papieri.
Tak neviem ci ti ich dat, alebo amatersky prefotit na digital a zaslat takto... |
|
Návrat hore |
|
|
DAdy Zaslúžilý OSAdník
Zaregistrovaný od: 22. 08. 2007 Príspevky: 89
|
Zaslal: ut február 12, 2008 9:06 pm Predmet: vopred vdaka |
|
|
idealne by bolo nascanovat v slusnej kvalite; a pritomnost roznych trampoludi vobec nie je na prekazku...
a velky bonus su zazitky, pribehy, povesti, legendy, historia... cokolvek
pokracovat sa bude zrejme Nevadackym flekom a Troma podkovami; dalsie napady vitane, vsetko bude zavisiet len od mnozstva prispevkov
ahoj, D'Ady |
|
Návrat hore |
|
|
Kidak WEB sheriff
|
Zaslal: ut február 12, 2008 9:11 pm Predmet: Re: vopred vdaka |
|
|
DAdy napísal: | velky bonus su zazitky, pribehy, povesti, legendy, historia... cokolvek
|
No...niektore nase zazitky, ci pribehy su dost tazko publikovatelne ...ale uvidime... |
|
Návrat hore |
|
|
Palyno Zaslúžilý OSAdník
Zaregistrovaný od: 24. 03. 2006 Príspevky: 172 Bydlisko: stan Hannah extreme series
|
Zaslal: st február 13, 2008 2:49 pm Predmet: Pre Kidaka |
|
|
Kidko, naskenovat mozes fotky u nas doma. Staci doniest flasu a zmakneme to.
Palyno
|
|
Návrat hore |
|
|
Kidak WEB sheriff
|
Zaslal: št február 14, 2008 2:32 pm Predmet: Re: Pre Kidaka |
|
|
Palyno napísal: | Kidko, naskenovat mozes fotky u nas doma. Staci doniest flasu a zmakneme to.
|
Ved hej...akurat neviem, kde mi hlava stoji...zajtra idem po Zuzku a Andrejka do nemocnice |
|
Návrat hore |
|
|
DAdy Zaslúžilý OSAdník
|
Zaslal: ne február 17, 2008 5:39 pm Predmet: |
|
|
pisal som Tikovi (SOSNA) mail, kde som ho prosil, aby zhromazdene materialy dal dohromady a spisal clanok; zatial mi ale neodpovedal;
kedze je z Kosic, nemuselo by sa to posielat este cezo mna |
|
Návrat hore |
|
|
DAdy Zaslúžilý OSAdník
|
Zaslal: št február 28, 2008 8:39 am Predmet: nove info |
|
|
tak sice neviem, co ste vydumali na slezine, ale ja som vybavil nasledovne:
- modra znacka bola zrusena urcite este pred zriadenim NP, t.j. pred 1988
- v sucasnosti vraj vedie v blizkosti nova zelena znacka (200-300 m ???); tak neviem aka, na mape je najblizsia len z Maleho Zajfu na Glacku a to sa mi zda byt daleko
- do dvoch tyzdnov by som mohol mat nejake info od miestneho lesnika, ktory mal Cerveny zrub v useku (teraz je uz na dochodku), ako aj od Texiho z Bielych vod (uz robi v Spisskej na Mestskych lesoch); Čuli by tiez asi nieco vedel, ale udajne sa chystal za robotou do Rakuska, takze neviem, ci bude k dispozicii;
- Lucky z T.O.Severka mi vcera slubil este poslat nejake starsie fotky |
|
Návrat hore |
|
|
Anonymný
|
Zaslal: št február 28, 2008 9:10 am Predmet: |
|
|
- Foto zasielam Tikovi priebežne, ešte by sa nejaké mali povyťahovať tento víkend. Určite ich bude mať k výberu dostatok (aj podľa neho).
- S tou značkou by sme sa zhodli, presný dátum zrušenia modrej netušíme. O zelenej v blízkosti neviem, jedine, že by si Kiďák všimol nejakú zmenu...
- Tik zohnal podľa mňa dosť zaujímavých infošiek i keď zohnať niečo podložené je dosť obtiažne, ba skoro nemožné - veľa trampov má rozdielne vysvetlenia na témy okolo zrubu. Hlavne sme si pokecali, ako sme to videli, resp. vidíme my.
- Tik má ďalšie informácie vo výhľade.
Už sa teším na článoček, kurňa.
kepo |
|
Návrat hore |
|
|
Kidak WEB sheriff
|
Zaslal: pia február 29, 2008 7:59 am Predmet: |
|
|
Potvrdzujem DAdyho info o zelenej znacke. Je to spojenim so zltou alternativa z Gerav na Glacku cestu, respektive zo Stratenej na Glacku. Ja vzdialenost od znacky k zrubu odhadujem na cca 1000m... |
|
Návrat hore |
|
|
najumi Zaslúžilý OSAdník
Zaregistrovaný od: 19. 02. 2006 Príspevky: 277
|
Zaslal: pia marec 07, 2008 5:04 pm Predmet: |
|
|
peto alias zaha, pravdepodobne, nenasiel ziadne fotky z krvaku, kedze do dnesneho dna mi ich ani nedorucil...tak ani ja som ich neodovzdala korditku... tak zatial len tolko...ahojte... |
|
Návrat hore |
|
|
DAdy Zaslúžilý OSAdník
|
Zaslal: st apríl 02, 2008 11:45 pm Predmet: identifikacia |
|
|
ahojte, potrebujem potvrdit osoby na fotkach - jedna z oslavy narodeniny Kidak a Helmut, ci su to naozaj oni dvaja; druha - hromadna pred zrubom jun 1992 (teraz ju neviem rychlo najst v galerii), kde je v strede vlasaty Kepo a vedla neho Dunco; thx
|
|
Návrat hore |
|
|
kepo WEB sheriff
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
|
Zaslal: št apríl 03, 2008 7:38 am Predmet: Re: identifikacia |
|
|
DAdy napísal: | ahojte, potrebujem potvrdit osoby na fotkach - jedna z oslavy narodeniny Kidak a Helmut, ci su to naozaj oni dvaja; druha - hromadna pred zrubom jun 1992 (teraz ju neviem rychlo najst v galerii), kde je v strede vlasaty Kepo a vedla neho Dunco; thx
|
Narodeniny: áno, sú to oni dvaja.
Pred zrubom zľava:
Gene, Siso, Jožibab, Kepo, Dunčo, Dědek, Cica, Sandra, Iveta _________________
admin OSAdy |
|
Návrat hore |
|
|
Erik.Antony Greenhorn
Zaregistrovaný od: 30. 12. 2011 Príspevky: 8
|
Zaslal: st marec 28, 2012 8:53 pm Predmet: Krvak |
|
|
Tak do tej severky si asi neposlal nic. Nic som tam nenasiel. Ak to este plati tak poslem moje cerstve fotky.
Tu ich zopar mas:
http://trampsnv.webnode.sk/fotogaleria/
Rad by som videl aj ine diela. Skus ich niekde zverejnit. |
|
Návrat hore |
|
|
Erik.Antony Greenhorn
Zaregistrovaný od: 30. 12. 2011 Príspevky: 8
|
Zaslal: st marec 28, 2012 9:09 pm Predmet: Krvak |
|
|
A predsa som to nasiel. Pekne citanie. Coho je asi najviac skoda, ze niet uz cervenej kroniky.
Bolo by to zaujimave vecerne citanie. |
|
Návrat hore |
|
|
|