...tak ma to dojima ako mi zrazu pekne hovorite ...no vyriesila som to inac, poslala som to ako pohladnicu...uplne neschopna asi nie som ...ale diky...vyskusam to, aby som sa to aspon naucila, papa
no to je keby som chcela dat foto s pc na osu...ale ja som chcela fotku s osy poslat, alebo ulozit do pc...preto som ju poslala ako pohladnicu...moze byt...ci som to zas nepochopila??
no to je keby som chcela dat foto s pc na osu...ale ja som chcela fotku s osy poslat, alebo ulozit do pc...preto som ju poslala ako pohladnicu...moze byt...ci som to zas nepochopila??
Áno, pochopila si, ale keď dávaš otázku, tak ju napíšeš ako retard, lebo keď napíšeš "chcem si stiahnut jednu svoju fotku...neviem ako to urobit...", tak nikto nepochopí akú fotku a odkiaľ kam, tak som si myslel, že si chceš dať nejaký normálny avatar, ale už viem, že radšej nebudem predpokladať, čo si tým myslela
...ked som to pisala na ose tak nejak som predpokladala, ze si domyslis, ze z osy si ju chcem stiahnut...tak sory, tak sa nesrd uz sa polepsim slubujem, polozim zrozumitelnejsie tie moje wecne otazky
Môžete odoslať novú správu do tohto fóra Môžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre