Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: ut marec 11, 2014 12:09 pm Predmet:
Osobne sa Jarníka tohto roku nezúčastním, práve som sa dozvedel, že 19. cestujem pracovne do Veľkého Medera...
Najbližšie voľno budem mať 2.4. - 8.4., keby sa organizovala nejaká slezinka, alebo tak... _________________
Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
Zaslal: št marec 13, 2014 6:41 pm Predmet:
Otáľal som z reakciou, vysvetlím prečo. Ja by som na vander (sobota-nedeľa) veľmi rád išiel a nemusí to mať prívlastok Jarnik, avšak ešte stále nie som zdravotne fit a nie je isté, že ma tretie ATB v rade dajú do budúceho víkendu dokopy. Zajtra idem na kontrolu, tak budem o niečo múdrejší. Ak by sa mi zdravotne polepšilo pridal by sa niekto na vander?
Ku Kepovému aprílovému termínu toľko: vedel by som si zariadiť voľno 4.-6.4., ale musel by som zrušiť voľno budúci víkend a teda aj potencionálny vander...možno by to bolo pre viacerých lepšie riešenie, tak sa vyjadrite..
_________________ Neber život vážne, aj tak sa z neho živý nedostaneš...
Naposledy upravil Kidak dňa st marec 19, 2014 5:41 am, celkovo upravené 1 krát
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: št marec 13, 2014 8:11 pm Predmet:
Ale ved na Jarnik chodte, ved o jedneho menej snad nic nerobi. A termin je pravy jarny
Co sa tyka aprila mal by som mat volny cely tyzden od stredy 2.-eho do utorka 8.-eho, ci uz niekde vybehneme, alebo nie, nic sa nedeje
Dik more, teraz som si všimol, že tie Kepove čísla nejak súvisia s aprílom, nie s marcom:)
Kiďko, na vander by som rád išiel. Problém je ten, že si môžem vybrať len jeden termín, lebo sa mi blíži termín kolaudácie. Takže, buď pôjdem teraz na jarný vander, alebo na aprílový s Kepom. Na oba vandre mi to časovo nevyjde.
Slniečko krásne svieti, išiel by som hneď zajtra:)
Bobeš
Budúci víkend nemôžem ísť. Nakopilo sa mi toho príliš veľa. V práci sa opäť sťahujeme.
Prvý aprílový víkend si dúfam voľno zariadim a Ivo by to rád spojil s oslavou našich narodenín.
Von by som šla veľmi rada.....kamkoľvek. Dnes je tak krásne a ja vyrábam cukrovú sanitku.
... nejako ste chrobačný - choroboplodný ...
Nám sa na jarníky na Sivec nechce. Pôvodne sme si s Kelkom mysleli, že Vás na boroviciach ,,prepadneme,, a tak keď asi nikam neidete meníme plán. Ideme niekde do okolia Bardejovských kúpeľov, Stebníckej Magury a Zborovského hradu. Ak niekto chce, tak sa môže pridať. Sme zatiaľ traja.
Legil
Zaslal: ne marec 16, 2014 12:50 am Predmet:
Osife,
tak ja nemozem, ako si isto pochopil a dost ma to serie, nakolko ma vonku taha ako magnet zelezne piliny.
Urcite vybehnem vonku vikend 4.-6.4. a podla toho, co citam asi aj viac kamosov... Ked budete moct, tak sa potesime, ked sa pridate _________________
Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
Zaslal: st marec 19, 2014 5:40 am Predmet:
Edit: spomenul som si (neskoro, viem), že na 5.4. (sobota) máme so Žužu kúpené lístky na Korben Dallas (pozn. pre Kepa: kapela tvoriaca hudbu pre pseudo intelektuálov ) a tak musíme byť doma z avizovaného vandru v sobotu k večeru. Preto navrhujem toto: ja by som šiel na vander už vo štvrtok 3.4. (som viac-menej 100% rozhodnutý) a tak nejako dúfam, že Kepo by sa rád pridal...možno aj Bobeš, ten ale momentálne nevie čo so sebou (či so stavbou, či neviem s čím ešte), tak neviem...a možno aj niekto ďalší. Chcel by som ísť na noc na Skalu (konečne) a v piatok sa presunúť vlakom (cez ,,pod orechom" samozrejme ) na Ružín a odtiaľ šliapať na Dve borovice, kde ako predpokladám by sme sa stretli so ,,zbytkom"..hmm??
_________________ Neber život vážne, aj tak sa z neho živý nedostaneš...
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku 1, 2, 3Ďalší
Strana 1 z 3
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre