Zaslal: po február 16, 2009 9:48 pm Predmet: O chvilu jar(nik)
Ja viem, ze nie az tak o chvilu, ale musim si o nom trochu s vami popisat, aby som sa este viac tesila... Potrebujem vypadnut z bloku!!! Babka sa podujala, ze to jednu noc vydrzi, lebo cez den je Andy zlaty. Takze dojdem, aj keby certi z neba padali. Dnes sme boli s Kidakom na vychadzke, stavili sme sa aj v krcme pri stanici a mne nedalo a zacala som planovat, co si budeme na Jarniku varit. Riso naplanoval skratku, sice o neco dlhsi, ale o to narocnejsi... Takze keby sme nedorazili ku Boroviciam, tak sa nebojte sme na vandri, ale niekde inde... Proste popiste kto idete, kedy, s kym a za kolko, co sa bude jest , pit (za radom), hrat a podobne... Nech sa vytesujem!
Task vas vsetkym zdravim a do zdivenia!
3x sláva! Konečne sa niekto ozval v ľudskej reči, lebo hatlanine prostredníctvom ktorej komunikuje Kepo s Dadym ani Gott nerozumie a na stránke je pusto.
Na Jarník prídem aj s Alenkou. ale ešte pred tým musím dokúpiť ďalšie 4 spacáky, aby mala každý zvlášť na ruky a nohy. Dúfam, že po takýchto opatreniach nezamrzne...
A budeme hrať aj hry, ale také, ktoré ja vyberiem, lebo ako je známe, na niektoré hry mám málo semestrov. Mám na mysli hry, ktoré sa hrávajú na potlachoch a dostávajú sa za ne placky. Dávam si záväzok, že jednu hru pripravím a zorganizujem ja s Alenkou a prinesiem aj placky pre prvú trojku. Je tu nádej, že ostatné hry pripravia ostatní. Konkrétne mám na mysli Nasťu a Kiďačku.
Ešte by bolo vhodné vypísať termín Jarníka.
Mám jednu otázku na Dadyho, lebo predpokladám, že bude vedieť odpoveď: Budú
tohto roku preteky huculov na Sihle a kedy?
Tak vidim, ze tu je rusno... Tak si aspon popisem s Bobesom. Pouvazujte s Alenkou, ked sa vam podari zbalit tych 6 spacakov, ci sa nepridate k nasej agroturistike. Kidak vravi, ze to nebude nic dlhe, ze o 12 na obed sme na fleku... Ja ti napisem, ako vidim Kidakov plan. Vyrazime okolo tej 8h ako to planuje, ale trvanie bude asi 3-krat dlhsie, ani rizikovy stupen nebude 1 (slaba zataz), minimalne 3, ale v celku to moze byt zabavny den a zapalenie ohna by sme podla mojich vypoctov mali stihnut
Ja zatial tolko a cakam opat na burlive reakcie.
Caute!
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: st február 18, 2009 3:56 pm Predmet:
Noooo, na Jarnik sa chystame, este sice neviem ako, kedy a dokedy, ale pred vandrom upresnime. Nateraz si idem dat pivo v lone prirody. Vonku nejdem, lebo uz tri dni pada to "bílé svinstvo" a pivo mam blizsie...
Pozdravujem vsetkych!!! _________________
Tá agroturistika ma zaujíma. Napíš skade a kam a kedy, nech máme spoločnú realitu (prípadne nech môžem napísať závet).
Pre Dady: Tie huculské preteky budú?
Pre Kepo: S tým pivom to nepreháňaj, lebo sa vrátiš na rotu a buď Ťa zavrú alebo Ťa starí nepustia na ďalšiu vychádzku...(Pri ohni v Ružínskej jaskyni som pozorne počúval...a aj si dosť pamätám.)
Tu to ale zije! Viac ohladom tej turistiky napise Kidak, kedze planuje on a cas prichodu na flek uz vcera posunul o pol hodinu... Takze neboj, do 21h sme na fleku...
Pre Kiďa: Pri príležitosti dnešných 6-tich narodenín mojej dcéry Ťa srdečne pozdravujem. Dnes ráno, len čo otvorila oči, prebehol medzi nami nasledujúci rozhovor:
Ema: A ty vieš o tom, že mám dnes narodeniny?
Ja: Áno, samozrejme, že viem.
Ema: Tak mi ukáž tú moju novú dýku...
Koniec scenára.
Keby som včera nebol preventívne navštívil Poľovnícke potreby, dnes ráno by som bol vyhorel na celej čiare...Kiďo, Kiďo, kde Ty chodíš na tie nápady. Pošalil si decko načisto...Baby na Teba letia stále, však...
Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
Zaslal: so február 21, 2009 8:41 pm Predmet:
Takze, v prvom rade vsetko najlepsie indianskej koniarke Eme zelaju Kidak s celou rodinou.
Co sa tyka daru...je to nevyhnutna vec v jej buducom zivote vzhladom na to, co ju s nami vandrakmi este caka ...nebol to z mojej strany ucelovy napad
Ucelove zacnu byt moje napady az teraz, ked, ako pises (A JA TI BEZHRANICNE VERIM...NESKLAM MA!!!): na to letia zeny ...
Ahoj!
Zaslal: ne február 22, 2009 9:35 pm Predmet: 2 bobes
je to sice off topic, ale urgoval si odpoved:
o huculskych pretekoch na Sihle zatial neviem nic, vlani to organizatorom velmi nevysle, tak je otazne, ci sa do toho opat pustia; ale ked nieco bude, dam vediet
ps - pred tyzdnom som ti to napisal do sukromnej spravy
D'Ady
Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
Zaslal: po február 23, 2009 12:11 pm Predmet:
Tak aby bolo jasne: nieje to nic mimoriadne ako sa snazi vykreslit moja ,,byvala" manzelka . Chem vystupit az na zastavke Ruzin a po modrej vyslapat na Bystru priehybu. Tam zmenime farbu na zltu a dojdeme az na flek (vid mapa: Sarisska vrchovina)...tot vsio.
Ahoj!
Ja len aby rec nestala. Jarnik bez snehu asi nebol v mojich predstavach realny,ale nevadi, aj keby cigani padali, idem. Chystam sa vyrobit ucastnenky, keby som predsa len s Kidakom dorazila na flek, ale samozurejme vyrazame az v sobotu, jednak kvoli Andymu, jednak kvoli volbam (uvedomeli volici). Tak apelujem aj na vas, aby ste boli uvedomeli.
Mimochodom Domka urcite neberieme, kedze dnes s nim siel Kidak k lekarovi, lebo chytil teploty.
Takze zatial tolko odo mna!
ahojte...ja zatial neviem ci pojdem sama, alebo s jurkom...ak by siel niekto v piatok, tak by som sla mozno aj ja, ak pojdem v sobotu tak sa pridam ku kidakovcom, taka prechadzka mi len prospeje... dajak mi nebude ani vadit ak by sme zabludili...lebo uz som tak dlho neslapala, ze som na to nabudena... ...pozdravujem vsetkych...papa
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku 1, 2, 3Ďalší
Strana 1 z 3
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre