Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
Zaslal: st december 03, 2008 12:14 pm Predmet:
4Bobes: Rozpraval som so Zuzkou, tak ak mozte pridte po nu medzi 17:00 az 17:30 ku nam domov. Popis ako sa k nam dostanene ti posielam mailom...v pripade nejasnosti mi zavolaj.
Ahoj!
2Bobes:Poslem ti sukromnu spravu. Nie ze by som sa bala, ze mi bude niekto volat, ale predsa len, ked uvidia moju foto, je to dost mozne
Tak pa zajtra! Hurrraaaa!
Nehnevajte sa, ale čo ste to urobili môjmu strýčkovi? Chuďatko je dobitý ako pes, vraj ho istá nemenová osôbka dobila tangami (ale skôr to vyzerá na modriny od opaska) Aaaa nehovorím o tom, ako ste ho zašpinili celého....tetuška predavačka v myslavskom stánku sa ho riadne zľakla
Nehnevajte sa, ale čo ste to urobili môjmu strýčkovi? Chuďatko je dobitý ako pes, vraj ho istá nemenová osôbka dobila tangami (ale skôr to vyzerá na modriny od opaska) Aaaa nehovorím o tom, ako ste ho zašpinili celého....tetuška predavačka v myslavskom stánku sa ho riadne zľakla
No tvoj stryko teda rozprava riadne z cesty... A nema pchat ruky tam , kde netreba Mimochodom neviem o nikom, kto by tam mal tanga...
Pozdrav strycka, nech to vylezi
No tvoj stryko teda rozprava riadne z cesty... A nema pchat ruky tam , kde netreba Mimochodom neviem o nikom, kto by tam mal tanga...
Pozdrav strycka, nech to vylezi [/quote]
Tak neviem teraz ci rozprava z cesty alebo z nech schadzal ked isiel v tej tme
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúci1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre