obrazok
obrazok
obrazok   obrazok
obrazok
Chodníky v OSAde

Prihlásenie
Súkromné správy
WEBmail
Napíšte nám
Fórum
Fotogaléria
Návštevná kniha
Úschovňa súborov
Odporučte nás
Podporte nás

Zaslať článok
Archív článkov
Témy článkov
K stiahnutiu
Kalendár akcií
Banner k stiahnutiu

Vyhľadávanie
WEBové odkazy
Vyhľadávač spojov
Mapa sveta

Mapa stránky
Zoznam OSAdníkov
Štatistiky OSAdy
Otázky a odpovede
Kalendár akcií
december 2025
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Iné actions
Meniny
Narodky
Oslavy
Vander
Zo zvadiel
Oznámiť udalosť! Oznámiť udalosť!
Úschovňa súborov
Tvoja zložka ( upload/ ) neexistuje. Choď TU a vytvor si svoj ukladací adresár!
:: Póčo :.
Počasie Košice
Fórum OSAdy

... trampská OSAda ...
... pre tulákov ...

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastavenieNastavenie   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Veľká Ružínska jaskyňa
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra ... trampská OSAda ... -> Vandre
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006

PríspevokZaslal: po december 03, 2007 10:31 am    Predmet: Veľká Ružínska jaskyňa Odpovedať s citátom

Pre tých, ktorí by radi vypadli niekam von, máme tu vander do okolia Veľkej Ružínskej jaskyne (aj do nej) a to 15.-16.12. 2007. Odchod vlaku z Košíc na Ružín je o 8:23. Pre tých, ktorým je jedna noc málo a chceli by aj viac treku je tu možnosť ,,B“. V piatok 14.12. o 11:30 odchádza autobus (so mnou) z Košíc do Košickej Belej. Z Belej po občerstvení Wink výšlap od kostola po modrej na hrebeň (Galová), bivak niekde pod Sivcom. V sobotu trek okolo ostatných jaskýň a strtnutie s kamaratmi vo Veľkej Ružínskej Jaskyni.

Ahoj.
Kiďak.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať E-mail Zobraziť autorove WWW stránky
kepo
WEB sheriff
WEB sheriff

Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006
Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,

PríspevokZaslal: št december 06, 2007 8:07 am    Predmet: Zmena času odchodu vlaku Odpovedať s citátom

No, ja sa v sobotu chystám, ale pôjdem isto iným vlakom. Keď už pre nič, tak minimálne preto, lebo ten o 8:23 už nepôjde Wink . Takže vlaky idú o 7:28, resp. 8:44 zamysleny , Ty "trekista" d'oh!

Kepov podpis

admin OSAdy

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať E-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: št december 06, 2007 10:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ta zmena casu odchodu vlaku je mozna...ja som pouzil este stary grafikon platny do 8.12.2007...a preto ti za tvoj prispevok dakujem, je jasnym dokazom, ze aj v demokracii je kontrola nutna... Wink y
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať E-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Palyno
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 24. 03. 2006

PríspevokZaslal: pia december 07, 2007 2:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

OK, trekista a zelezniciar - Palyno pojde tym vlakom o 8:44.

Kto este planuje ist tym vlakom?

Viem, ze este okrem Kepa, Kida je slubena aj Nastenka (s nejakym vraj prekvapkanim v jaskyni) a tiez Mirka koniarka (ta je prekvapkanie sama o sebe).

Palyno

Návrat hore
jacky
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 29. 06. 2006

PríspevokZaslal: pia december 07, 2007 2:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som sa tiež chystala s Tinou,ale babka mi prešla cez rozpočet. Ideme piesť koláčiky na vianoce. A tak som sa tešila. Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
najumi
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 19. 02. 2006

PríspevokZaslal: so december 08, 2007 8:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Question ...nepametam ziadne prekvapenie,zeby som vobec dakedy slubovala...ale mozem vas nejako prekvapit uz vo vlaku...ze, napr upeciem chutny kolacik na cestu... Mr. Green a v jaskyni nebudete potrebovat uz ziadne prekvapenie... Mr. Green ...no idem piect na dnesny den ...dufam ze to dopadne dobre...ahojte v sobotu...vo vlaku...rozmyslim si este v ktorom Prd ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: po december 10, 2007 8:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Meteorológovia od štvrtka hlásia výraznejšie ochladenie... Pray Ó, pane
Návrat hore
kepo
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: ut december 11, 2007 10:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No, ja sa dovalím isto vlakom v sobotu ráno 8:44 Exclamation ...

Kepov podpis

admin OSAdy

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať E-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Anonymný

PríspevokZaslal: št december 13, 2007 2:23 pm    Predmet: Preposlané z mailu Odpovedať s citátom

Prišlo mailom

Ahojte, Osadníci!

Ďakujem za novoročenku a prajem Vám čo najviac nocí pod žiariacimi hviezdami
v novom roku 2008.
V sobotu sa chystám s kamarátom pozrieť Vás do Ružínskej jaskyne.
Samozrejme, ak k tej jaskyni od modrej trafíme a proti našej návšteve nič
nebudete mať. Nezdržíme sa dlho.

Bobeš z Prešova.

Ahoj!
Jasné, že nevadí. Dokonca z Prešova príde i kamarátka Mirka (pristupuje v Kysaku). Aspoň bude viac "Koňárov"...kepo
Laughing
Návrat hore
Mirka-pirka
Anonymný

PríspevokZaslal: pia december 14, 2007 10:27 am    Predmet: odpoveď Odpovedať s citátom

Takže to bude víkend plný prekvapení.Dúfam,že mi moja zaneprázdnenosť dovolí prežiť tieto nezabudnuteľné zážitky spolu s vami,veď žijeme len raz.Veď nakoniec Vianoce by som mohla presunúť o týždeň neskôr,aby som to všetko stíhala. Rolling Eyes

Mirka-pirka
Návrat hore
kepo
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: pia december 14, 2007 11:48 am    Predmet: Re: odpoveď Odpovedať s citátom

Mirka-pirka napísal:
...Dúfam,že mi moja zaneprázdnenosť dovolí prežiť tieto nezabudnuteľné zážitky spolu s vami,veď žijeme len raz.Veď nakoniec Vianoce by som mohla presunúť o týždeň neskôr,aby som to všetko stíhala....Rolling Eyes

Nepokúšaj sa ani neznačiť, že by bola možnosť, že nedôjdeš Exclamation Shame on you
Tiež sa mi akosi nechce veriť, že sú o chvíľu Vianoce, mám pocit, že nič nestíham, ale keď sa pozriem, ako krásne vonku sneží a že zajtra idem na vander, hneď mám lepšiu náladu... Zahoď starosti, zahoď svoje starosti, pozri aký je krásny deň, la la la rozrtlieskavačka

Kepov podpis

admin OSAdy

Návrat hore
kepo
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: ut december 18, 2007 12:24 pm    Predmet: Re: Preposlané z mailu Odpovedať s citátom

Bobeš napísal:

...
Samozrejme, ak k tej jaskyni od modrej trafíme a proti našej návšteve nič
nebudete mať. Nezdržíme sa dlho....

Bobeš z Prešova.

Škoda, že ste sa nedovalili, očakávali sme Vás. Niečo do toho vošlo?...Veď neva, možno nabudúce...

ahoj!

Kepov podpis

admin OSAdy

Návrat hore
Anonymný

PríspevokZaslal: st december 19, 2007 7:31 am    Predmet: nedovalili Odpovedať s citátom

Z mailu:
Ahojte, Osadníci!

Ďakujem Kepovi za starosť a veľmi ľutujem, že som nedorazil. Napíšem Vám, kde sme sa v sobotu tárali, ale ešte čakám na fotky od kamaráta T.S. Medica, ktorého som v ten deň vytiahol na Sivec. Ten sa z toho trampu nejako schorel, takže trochu to potrvá. Ale videl som Vaše stopy. Podľa nich ste boli štyria, ak sa nemýlim hi,hi,hi...(rozumejú tí, čo čítali Winnetoua).
Ozvem sa, keď to budem mať pokope.

Bobeš
Návrat hore
Kidak
WEB sheriff
WEB sheriff

PríspevokZaslal: ne december 12, 2010 9:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Trocha to oživím...Už pred týždňom na Skale sme špekulovali (Bobeš, Sendy, Palyno a ja) o januárovom vandri a tejto destinácii, ale potreboval som vedieť ktoré víkendy mám voľno. Teraz to už viem a ponúkam následovné: 22.-23.1. alebo 29.-30.1. Kto by ste mali čas a chuť vypadnuť na noc von vyjadrite sa.
Pre zmenu by sme mohli začať trek od hotela Sivec (príjazd so SAD-kou) na Sivecké lúky, ak by bol čistý vzduch pokochať sa výhľadom zo zasneženého Sivca, precupitať na Galovú a skratkou do jaskyne. V nedeľu vlakom domov z Ružína. Hmm?

...no a ja som ,,o vlas" viac za ten skorší termín, to len aby sa vedelo Razz
bobes
Zaslúžilý OSAdník
Zaslúžilý OSAdník

Zaregistrovaný od: 11. 12. 2007

PríspevokZaslal: po december 13, 2010 9:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Kiďo, v súvislosti s tým ako tu hovoríš "o vlas" a tak, som si spomenul ako si si na Čiernej hore dal dole čiapku a ja som v úžase uvidel, že máš viac vlasov alebo ich máš dlhšie či čo a že aký som bol z toho vyjavený...Ale nechcel som to tu veľmi rozvádzať, aby si mi potom neposielal tých zamračených smajlíkov. Vieš, že ja dodržiavam stranícku disciplínu a preto samozrejme súhlasím s tým skorším termínom. Verejne hlasujem Za platformu generálneho prospektora.

Bobeš
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra ... trampská OSAda ... -> Vandre Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: