Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
Zaslal: po december 03, 2007 10:31 am Predmet: Veľká Ružínska jaskyňa
Pre tých, ktorí by radi vypadli niekam von, máme tu vander do okolia Veľkej Ružínskej jaskyne (aj do nej) a to 15.-16.12. 2007. Odchod vlaku z Košíc na Ružín je o 8:23. Pre tých, ktorým je jedna noc málo a chceli by aj viac treku je tu možnosť ,,B“. V piatok 14.12. o 11:30 odchádza autobus (so mnou) z Košíc do Košickej Belej. Z Belej po občerstvení výšlap od kostola po modrej na hrebeň (Galová), bivak niekde pod Sivcom. V sobotu trek okolo ostatných jaskýň a strtnutie s kamaratmi vo Veľkej Ružínskej Jaskyni.
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: št december 06, 2007 8:07 am Predmet: Zmena času odchodu vlaku
No, ja sa v sobotu chystám, ale pôjdem isto iným vlakom. Keď už pre nič, tak minimálne preto, lebo ten o 8:23 už nepôjde . Takže vlaky idú o 7:28, resp. 8:44 , Ty "trekista"
Zaslal: št december 06, 2007 10:40 am Predmet:
Ta zmena casu odchodu vlaku je mozna...ja som pouzil este stary grafikon platny do 8.12.2007...a preto ti za tvoj prispevok dakujem, je jasnym dokazom, ze aj v demokracii je kontrola nutna... y
...nepametam ziadne prekvapenie,zeby som vobec dakedy slubovala...ale mozem vas nejako prekvapit uz vo vlaku...ze, napr upeciem chutny kolacik na cestu... a v jaskyni nebudete potrebovat uz ziadne prekvapenie... ...no idem piect na dnesny den ...dufam ze to dopadne dobre...ahojte v sobotu...vo vlaku...rozmyslim si este v ktorom ...
Zaslal: št december 13, 2007 2:23 pm Predmet: Preposlané z mailu
Prišlo mailom
Ahojte, Osadníci!
Ďakujem za novoročenku a prajem Vám čo najviac nocí pod žiariacimi hviezdami
v novom roku 2008.
V sobotu sa chystám s kamarátom pozrieť Vás do Ružínskej jaskyne.
Samozrejme, ak k tej jaskyni od modrej trafíme a proti našej návšteve nič
nebudete mať. Nezdržíme sa dlho.
Bobeš z Prešova.
Ahoj!
Jasné, že nevadí. Dokonca z Prešova príde i kamarátka Mirka (pristupuje v Kysaku). Aspoň bude viac "Koňárov"...kepo
Zaslal: pia december 14, 2007 10:27 am Predmet: odpoveď
Takže to bude víkend plný prekvapení.Dúfam,že mi moja zaneprázdnenosť dovolí prežiť tieto nezabudnuteľné zážitky spolu s vami,veď žijeme len raz.Veď nakoniec Vianoce by som mohla presunúť o týždeň neskôr,aby som to všetko stíhala.
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: pia december 14, 2007 11:48 am Predmet: Re: odpoveď
Mirka-pirka napísal:
...Dúfam,že mi moja zaneprázdnenosť dovolí prežiť tieto nezabudnuteľné zážitky spolu s vami,veď žijeme len raz.Veď nakoniec Vianoce by som mohla presunúť o týždeň neskôr,aby som to všetko stíhala....
Nepokúšaj sa ani neznačiť, že by bola možnosť, že nedôjdeš
Tiež sa mi akosi nechce veriť, že sú o chvíľu Vianoce, mám pocit, že nič nestíham, ale keď sa pozriem, ako krásne vonku sneží a že zajtra idem na vander, hneď mám lepšiu náladu... Zahoď starosti, zahoď svoje starosti, pozri aký je krásny deň, la la la
Zaslal: st december 19, 2007 7:31 am Predmet: nedovalili
Z mailu:
Ahojte, Osadníci!
Ďakujem Kepovi za starosť a veľmi ľutujem, že som nedorazil. Napíšem Vám, kde sme sa v sobotu tárali, ale ešte čakám na fotky od kamaráta T.S. Medica, ktorého som v ten deň vytiahol na Sivec. Ten sa z toho trampu nejako schorel, takže trochu to potrvá. Ale videl som Vaše stopy. Podľa nich ste boli štyria, ak sa nemýlim hi,hi,hi...(rozumejú tí, čo čítali Winnetoua).
Ozvem sa, keď to budem mať pokope.
Zaslal: ne december 12, 2010 9:20 pm Predmet:
Trocha to oživím...Už pred týždňom na Skale sme špekulovali (Bobeš, Sendy, Palyno a ja) o januárovom vandri a tejto destinácii, ale potreboval som vedieť ktoré víkendy mám voľno. Teraz to už viem a ponúkam následovné: 22.-23.1. alebo 29.-30.1. Kto by ste mali čas a chuť vypadnuť na noc von vyjadrite sa.
Pre zmenu by sme mohli začať trek od hotela Sivec (príjazd so SAD-kou) na Sivecké lúky, ak by bol čistý vzduch pokochať sa výhľadom zo zasneženého Sivca, precupitať na Galovú a skratkou do jaskyne. V nedeľu vlakom domov z Ružína. Hmm?
...no a ja som ,,o vlas" viac za ten skorší termín, to len aby sa vedelo _________________ Neber život vážne, aj tak sa z neho živý nedostaneš...
Kiďo, v súvislosti s tým ako tu hovoríš "o vlas" a tak, som si spomenul ako si si na Čiernej hore dal dole čiapku a ja som v úžase uvidel, že máš viac vlasov alebo ich máš dlhšie či čo a že aký som bol z toho vyjavený...Ale nechcel som to tu veľmi rozvádzať, aby si mi potom neposielal tých zamračených smajlíkov. Vieš, že ja dodržiavam stranícku disciplínu a preto samozrejme súhlasím s tým skorším termínom. Verejne hlasujem Za platformu generálneho prospektora.
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku 1, 2Ďalší
Strana 1 z 2
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre